Doe de gewone dingen ongewoon goed

Over Pien van Koningsbruggen

Wie is Pien?

Pien is eigenaar, trainer én bedrijfsondersteuner bij blanco. Al vele jaren is zij werkzaam in de complexe zorg en hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan met uitdagende zorgvragen en gedragsproblemen.Vanaf 1990 tot 2014 is Pien werkzaam geweest in de verstandelijke gehandicaptenzorg op intensieve begeleidingsgroepen met complexe zorgvragen en gedragsproblemen. De laatste paar jaren werkte Pien voornamelijk in de nachtdienst.

Expertise van Pien van Koningsbruggen

Wat doet Pien bij blanco?

Pien is bedrijfsondersteuner van blanco, dat wil zeggen dat zij zich voornamelijk bezighoudt met de externe communicatie zoals offertes en facturen, de organisatie van contracten en verzekeringen en het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers. Ook zorgt Pien ervoor dat de interne en externe communicatie met dezelfde huisstijl wordt verstuurd. Kortom: alles wat te maken heeft met cijfers, boekhouding en externe communicatie. Dit is dan ook iets wat Pien graag doet: het werken op de achtergrond om te zorgen dat er overzicht en duidelijkheid is over de cijfers en resultaten binnen ons bedrijf. Wanneer dit op orde is, geeft dit haar écht voldoening.Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers is daar een prettig onderdeel van en zorgt ervoor dat ik contact hou met het werkveld.

Daarnaast wordt Pien ook regelmatig ingezet als tweede trainer bij grote ontwikkeltrajecten en bij grotere groepen deelnemers. Hierin levert Pien op een inspirerende wijze een aandeel door haar ervaringen, die zij in de afgelopen 40 jaar heeft opgedaan, te delen.

“Veelzijdig en betrouwbaar”

“Helder en duidelijk”

“Bekijkt zaken vanuit alle kanten”

“Dromen zijn fijn maar wel reëel blijven”

“Zet ons met beide benen op de grond”

Sluit Menu