Je hebt iemand nodig om iemand te zijn

Doorvragen op ervaringen, wat viel je op? | Maand van de Agressie 21/04/21

Doorvragen op ervaringen, wat viel je op?

Afgelopen maandag hebben wij via LinkedIn een bericht gedeeld over wat nu agressie en grensoverschrijdend gedrag is en wat niet. We hebben jullie gevraagd om in de praktijk te bekijken wat jij als agressie of grensoverschrijdend gedrag ziet. Wij zijn benieuwd wat je is opgevallen.

  • Komt er veel agressie of grensoverschrijdend gedrag voor op jullie werkplek?
  • Welke gedrag heb jij bestempeld als agressief of grensoverschrijdend gedrag?

Vanuit deze vragen (en de antwoorden) kan je ook kijken of jullie als team verschillend denken en kijken naar agressie en wat dat betekent voor jullie cliënten. Ervaren jullie cliënten voldoende voorspelbaarheid en veiligheid als jullie daar verschillend over denken?

Heb je ook al te horen gekregen: “Het hoort er nu eenmaal bij, je hebt immers voor dit vak gekozen”? En ben je het daarmee eens?

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. We dagen jullie dan ook uit om dit eens te bespreken met je collega’s.

Waar we ook benieuwd naar zijn is of jullie zelf agressie of grensoverschrijdend gedrag vertonen op het werk… (jazeker, ook dat komt voor!) En als dat voorkomt, zeg je daar dan wat van en geef je daarin je grenzen aan?

Laat het ons allemaal weten door te reageren op ons LinkedIn bericht, of door ons een mail te sturen: mail@blanco-bericht.nl

Deel dit bericht:
Sluit Menu