‘Denken is zo buitengewoon vermoeiend dat velen de voorkeur geven aan oordelen.’ – Omdenken

Referentie | Siza Arnhem | Huite Obbink | Teamleider 03/12/19

Huite Obbink over onze e-learning

Huite Obbink is teamleider bij Siza, locatie Arnhemsestraatweg in Velp. Hij geeft leiding aan meerdere teams die allemaal de e-learning en training Omgaan met Agressie en Grensoverschrijdend gedrag van ons hebben doorlopen.

Op ons verzoek heeft Huite de e-learning ook gevolgd. Huite is erg enthousiast over onze e-learning. Wat hem zo enthousiast maakte? Lees dan dit item door.

Huite Obbink over onze e-learning

‘De e-learning zie ik in deze training met name als een eerste instructie en leeromgeving.

In deze stof en materie ben ik ervan overtuigd dat de combinatie van face-to-face training, praktisch handelen en praktijkervaring altijd het beste is. De-escalerend werken vraagt iets wat in een beroepshouding die niet iedereen van nature heeft, en dus getraind en onderhouden moet worden (zie het als bevoegd maar meer ook bekwaam). Ook bij fysiek handelen is herhalen, herhalen en nog een keer herhalen belangrijk. Trainen door praktijkcasussen te oefenen met een trainingsacteur is ook altijd perfect, zeker als hij/zij confronterend is en niet schroomt om ervoor te gaan. 

Wat mij meteen opviel aan de e-learning is dat deze zich onderscheidt ten aanzien van andere e-learnings die ik gezien heb. Knap hoe in de vormgeving en inhoud zaken meteen duidelijk worden.

Ik denk aan:

  • Duidelijk overzicht en stappenplannen in kleur onderverdeelt
  • Verhelderende animaties
  • Verbeeldende filmpjes of afbeeldingen waarin je meteen dingen herkent en jezelf gaat verplaatsen.
  • Lerend en voldoende ruimte voor eigen invulling, niet alleen vragen invullen

Mooi werk!’

Klik hier voor meer informatie over onze e-learning

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE TRAINING OMGAAN MET AGRESSIE EN GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG, EEN KIJKJE NEMEN IN ONZE E-LEARNING OF EEN GRATIS DAGDEEL TRAINING UITPROBEREN? 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Deel dit bericht:
Sluit Menu