Dénk niet dat je het beter kunt, dóe het gewoon

Over blanco 31/01/19

Blanco-organisatieontwikkeling creëert beweging in teams en organisaties in de complexe zorg. Wij maken ontwikkeling en perspectief mogelijk voor cliënt en zorgprofessional in een context waar onvoorwaardelijke ondersteuning en menswaardigheid voorop staat. Wij zijn veranderexperts en ondersteunen organisaties met advies- en ontwikkelingstrajecten. Blanco-organisatieontwikkeling gelooft in het kiezen voor samenwerking. Dit doen wij door vanuit lef en overtuiging de juiste discussies met elkaar te voeren en door ons te richten op vertrouwen, commitment en persoonlijke verantwoordelijkheid. “Ontwikkeling en perspectief voor iedereen mogelijk maken” Aan de hand van de theorie van Simon Sinek beschrijven wij waarom wij hetgeen doen wat we doen, hoe we dat doen en wat we doen.

Waarom 

Ontwikkeling en perspectief voor iedereen mogelijk maken. Binnen de complexe zorg ontstaan er vastgelopen situaties waarin de menswaardigheid onder druk staat. Met als gevolg dat voor alle betrokkenen de ontwikkeling en perspectief stagneert. wat hoe waarom

Hoe

Vanuit de kernwaarde vertrouwen en het voeren van dialoog, creëren wij beweging in de context waardoor er ontwikkeling en perspectief ontstaat. Wij creëren beweging in wat is vastgelopen, en houden wat in beweging is gezet draaiende.

Wat

Wij geven advies, ondersteuning bij complexe zorgvragen en vastgelopen situaties. Dit doen wij door middel van trainingen en ontwikkelingstrajecten op persoonlijk-, team- en organisatieniveau. Er ontstaat beweging in de context waardoor er ontwikkeling en perspectief ontstaat waarin menswaardigheid voorop staat.

Deel dit bericht:
Sluit Menu