Onafhankelijkheid of zelfstandigheid is een bij-effect van zelfvertrouwen.

Referentie | Siza Arnhem | Marijke Geverink | Preventie medewerker en Teamleider 12/07/19

Marijke Geverink over haar ervaringen met blanco organisatieontwikkeling

Marijke Geverink is Preventie Medewerker bij Siza locatie Arnhemsestraatweg. Ook is zij lange tijd Teamleider bij Siza geweest.

Marijke en blanco organisatieontwikkeling hebben al jarenlang een unieke samenwerkingsrelatie. Marijke heeft inmiddels veel ervaring met blanco opgedaan middels verschillende trajecten. Zij heeft blanco onder andere ingeschakeld voor een teamontwikkelingstraject, een training omgaan met agressie en ter ondersteuning in haar leiderschapsrol.

Marijke over haar ervaringen met blanco:

“De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met blanco. Ik heb deze samenwerking als zeer prettig ervaren.

Blanco is een laagdrempelige, kleinschalige organisatie met korte lijnen. Blanco sluit goed aan op de vraag, levert maatwerk en kijkt zowel naar de inhoud, proces en gedrag van het individu.

En dat is waar de kracht van blanco zit, als het gaat om ondersteuning van teams. Ik zie dat teams gebaad zijn bij zowel een procesmatige als een gedragsmatige aanpak. Wil je beter samenwerken met elkaar dan vraagt dit o.a. reflectie op je gedrag. Mensen bewust maken van hun gedrag levert handvaten op waardoor de samenwerking versterkt. Ik geloof in een combinatie van procesmatige en gedragsmatige aanpak van individuen en teams! En dat biedt blanco!

Naast ondersteuning van teams, coacht blanco vervolgens ook de leidinggevende in het borgen van de ingezette interventie. En dat is ook kenmerkend aan de werkwijze van blanco.

Daarom geef ik blanco een 9! De enigste reden waardoor blanco geen 10 krijgt, heeft te maken met de financiële kant. Organisaties schrikken vaak van de tarieven, terwijl blanco zeker waar maakt wat men pretendeert! Je ziet regelmatig dat er al veel ingezet is in teams wat onvoldoende aansluit, als je deze kosten bij elkaar optelt, kun je net zo goed direct blanco inzetten en ben je uiteindelijk voordeliger uit!”

Lees meer over Blanco Teamontwikkeling

Deel dit bericht:
Sluit Menu