Denken is zo buitengewoon vermoeiend dat velen de voorkeur geven aan oordelen

Train de Trainer

Train de Trainer 18/01/19

Verzorg trainingen voor uw collega's

Train de trainer, ‘Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag.’

Het opleidingstraject ‘Train de trainer’ ‘Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag’ stelt uw medewerkers in staat om zelf herhalingstrainingen voor collega’s te verzorgen binnen uw organisatie. Vaak zijn herhalingstrainingen uitgevoerd door een externe partij kostbaar, tijdrovend en niet eenvoudig om in te plannen. Een interne trainer kan sneller inspelen op de wensen en behoeften van de zorgprofessionals in geval van kritische situaties.

Praktijkgerichte opleiding met individueel advies en ondersteuning.

Uw medewerkers ontwikkelen competenties op het gebied van didactiek, communicatie, groepsdynamiek en veiligheidstechnieken. Zo kunnen zij binnen uw organisatie de training ‘Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag’ herhalen en borgen zonder dat u daar externe trainers voor nodig heeft.

Foto: Getrainde trainers van Pluryn

Samenwerking en communicatie

Medewerkers worden in kritische werksituaties sterk met zichzelf geconfronteerd. Het hanteren van en communiceren over gevoelens ten aanzien van agressie, is een voorwaarde voor professioneel handelen. Dit vraagt om een goede samenwerking waarin effectief communiceren van belang is. In ‘Train de Trainer’ ontwikkelen uw medewerkers de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om op een goede wijze te communiceren over emoties en gevoelens als het gaat om agressie.

E-learning omgaan met agressie

Blanco-organisatieontwikkeling ondersteunt het ‘Train de Trainer’ programma met een e-learning product. Dit is een instrument om de trainingen te structureren en te borgen. Het is mogelijk om deze aan te passen aan de betreffende organisatie om de training nog effectiever in te zetten.

Voor meer informatie over de inhoud kunt u contact met ons opnemen. 

 

Bij deze zorginstellingen hebben wij al trainers getraind

lees hier hoe wij voor Pluryn interne trainers opleiden

 

Deel dit bericht:
Sluit Menu